welcome :)

welcome :)

Sunday, 27 November 2011

BOY SCOUT SRI PANTAI :)



Assalamualaikum & Hello Geng :) .. yes .. menang gak akhirnya ngan Pengakap TTDI :) .. hoho .. saingannya, perh .. mantap2 semua .. tahun nie memang tahun paling best lah dalam sejarah Pengakap Smk Sri Pantai .. dah la Menang peringkat zon .. Menang gak Peringkat Negeri .. haha .. Syukur .. Alhamdulillah .. :) .. tapi .. pada Peringkat Kebangsaan .. mmm .. Kerajaan tak buat pertandingan plak .. sedih tu ade la jugak .. ramai berpendapat bahawa Kerajaan takde duit la ape la .. errrr .. saba jewk .. its ok la .. janji dapat merasa macam mana jadi JOHAN :) .. 

Pengakap TTDI memang best .. sebab .. disiplin dorang tinggi tau .. sama gak ngan Pengakap Smk Sri Pantai .. hehe .. diorang punya statik .. perh .. gempak .. :) .. 

harap2 tahun depan JOHAN lagi macam tahun ni :) .. Amin :)

SAYA SEORANG PHOTO-DESIGNER :)

Assalamualaikum & Hello to You :)

hah, kali nie saya nak tunjuk hasil dari pembelajaran saya dekat sekolah .. haha .. saya mang suka edit gambar  .. tapi takdelah lawa mana .. simple-simple jewk :) .. nak tengok . :)


















haha, nampak tak perubahan dekat atas tu ?? .. nampak kan ?? :) .. tu lah yang saya mampu buat .. teknik kat atas tu saya menggunakan "clone stamp" .. biarpon ade kekurangan but saya nak gak try buat :) .. hoho .. saya teringin sangat nak jadi photo-designer .. sebab .. saya suka pegang Camera :) ..

so, sape2 yang tahu-menahu tentang Camera2 nie .. bagi tau saya k :)

Peace no War :)

Saturday, 26 November 2011

NE-YO - ONE IN A MILLION :)

video

Assalamualaikum & Hello :) .. haha .. jangan kata kenapa aku upload video nie oke ?.. aku mang suka gila lagu dye yang nie .. hoho .. korang tryla dengar .. best gila tau .. rugi sape yang tak dengar :)


INI LAH SAYA :)












ini lah saya ...Name penuh Muhammad Syahmi bin Ahmad Hakimi .. tinggal kat Bomba :) .. umur tahun nie 16 :) .. tahun depan SPM .. orang kata SPM tu pentingkan ?? .. so ... tahun depan saya nak kurangkan main lah .. saya nak study SMART .. yeahhh .. study sudy study <3

saya ada FB dan saya ada twitter :)
nak add, add lah .. :)
--> http://www.facebook.com/profile.php?id=100001486010988&ref=tn_tnmn
--> https://twitter.com/#!/syahmi_runaway

original PAGE :)
--> http://www.facebook.com/pages/sYaHmI/119283681488975
--> http://www.facebook.com/pages/Aikkk-aikk-aikkkk-ape-ni-eiiiieiieeeeiiii-cubit-kang/122898141122453
--> http://www.facebook.com/pages/Banyak-duit-aku-nak-belanja-kau-/205491189502163
--> http://www.facebook.com/pages/Tiada-Kejayaan-Dalam-Kekalahan/108695185888914

hah, jangan sombong yewk .. im friendly :)